Members

 

MEDLEMSKAP 20107

Medlemsavgiften är 400SEK fr o m 2017-01-10. Endast betalande medlemmar har rätt att delta i tävlingar i WPC.

Betalas in på följande konto i Swedbank: 8327-9, 964 576 335-1. De fem första siffrorna är clearingnummer, siffrorna efter kommatecknet är själva kontonumret. Glöm inte att skriva ditt namn så vi vet vem pengarna kommer från.

För betalning från utlandet: kontakta Per Holm för information.

STÖDMEDLEMSKAP 2017!

Nu öppnar vi upp för möjligheten att bli stödmedlem i WPC Scandinavia. Kostar ynka 100 kronor per år.

Det här är något för dig som vill hjälpa till att stödja och bygga upp en stark o seriös organisation för våra atleter, eller för dig som kanske inte känner dig redo att tävla i år - men ändå vill vara med o stötta organisationen lite för kommande år?! Eller något för våra tävlande atleters anhöriga som vill vara med på ett hörn?

-OAVSETT ANLEDNING ÄR ALLA VARMT VÄLKOMNA!!

Vår ambition är att bygga upp WPC Scandinavia till en stark organisation som på sikt har egen tävlingsverksamhet samt fortsätter skörda framgångar på internationella tävlingar. Men framförallt vill vi bygga en bra gemenskap kring sporten vi alla älskar och vara en uttalad "lifters organisation" med så platt och jordnära organisation som möjligt. Vi jobbar även för att bli ett starkt och positivt alternativ till andra lyftarförbund i Sverige och Norge.

BETALNING

Betalas in på följande konto i Swedbank: 8327-9, 964 576 335-1. De fem första siffrorna är clearingnummer, siffrorna efter kommatecknet är själva kontonumret. Glöm inte att skriva ditt namn samt "stöd" så vi vet vem pengarna kommer från.

Kontakta nån av oss i styrelsen (Rikard, Niclas, Per) om du har frågor eller funderingar kring något :)